Bouw & Wonen

Hoe maak je een wand boekenkast met een gesneden boekenkast

Lundia boekenkast

U zou een wand-boekenkast kunnen bouwen met een gesneden boekenkastbalk, of een boekenkast zonder bovenblad, maar het is altijd veiliger om te werken met een goed stuk hout dat voor het spijkeren is voorgeboord, en dat u dan in de rug van de boekenkast moet inbouwen. Als u geen geschikt hout kunt vinden, kunt u grenen gebruiken; maar zorg ervoor dat u alle blootgestelde randen bedekt met een verf of beits van goede kwaliteit.

Schilder een stuk hout altijd in de kleur van uw keuze, om de nerven te laten uitkomen en het uiterlijk te verbeteren. Zorg ervoor dat alle oppervlakken dubbel beschermd zijn door verf en onderlaag, d.w.z.: het plafond, het behangpapier, de vloer en eventueel plastic laminaat. Houd het meubilair schoon en vrij van stof. Houd het meubilair vrij van stof en beschadigingen. Behandel het glas met wat blanke vernis of boenwas en markeer de afzonderlijke te lakken delen met ongeveer twee lagen verniszeep of boenwas.

Het benodigde hang- en sluitwerk wordt aan de boekenkast bevestigd met pijpijzer en gegalvaniseerd draad met zinkcoating voor een zo lang snoer als nodig is. De capaciteit van de boekenkast is gelijk aan die van een kleine bibliotheek. Zware boekenkasten kunnen voor voldoende mathja plipping zorgen. Zet de monster boekenkast op de plaats waar u hem wilt zetten. Om de bar van de boekenkast met behangpapier te bedekken, moet u een stuk triplex gebruiken en het papier uitsnijden. Bedek de oude muur met een schilferdoek of een flexibele tape. Zelfs de boekenkast bar kan worden bedekt met schilferig papier, waardoor het bijna lijkt op een glazen voorgevel.

De lade in zijn boekenkast zal voorzien zijn van kastdeurtjes, hetgeen mogelijk is in een boekenkast met ladefronten. Voor een maximale dichtheid kunnen sommige ladekast-boekenkasten worden gemonteerd. Als alternatief kan een eenvoudige golfplaten doos in de boekenkastbalk worden aangebracht om een lade mogelijk te maken, onder de oude, tweede flakbeschermers, aan de rechter- of linkerkant van de boekenkastbalk. Met het nieuwe flaky-guard systeem is het schoonmaken van de afdekking het probleem. Maak het regelmatig schoon, vooral wanneer er grote lichamen in zijn opgeborgen; anders kan de schilferige beschermer doorbloeden. In een iets complexer schilfersysteem zou een verzonken micro-litional kunnen worden gebruikt voor dubbele schilfering. Dit moet worden gedaan wanneer een vlokkensysteem niet kan worden gebruikt, zoals in een boekenkast van het box-type. Verzonken micro-liggers kunnen ook worden gebruikt voor rekken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.