Kamers

Stukadoors en schilders voor jouw huis in Amsterdam

 

Stukadoors en schilders zijn de cruciale elementen van renovatie. Ze zorgen ervoor dat jouw huis er helemaal fris en nieuw uitziet. Om je huis te laten renoveren kun je het beste een professioneel schildersbedrijf Amsterdam inhuren. Terwijl stukadoors ervoor zorgt dat jouw muren recht en glad zijn, geeft de schilder de finishing touch aan die muren. In feite is het inhuren van een stukadoor in Amsterdam de meest kosteneffectieve manier om jouw huis te laten renoveren. Het gebruikelijke werkmechanisme omvat:

– Verwijderen van alle soorten bevestigingsmiddelen zoals spijkers, behangpapier of haken
– Geef gebarsten of beschadigde delen van muren en plafonds weer
– Reiniging van de muren en plafonds
– Aanbrengen van dekkende primer
– Twee lagen verf aanbrengen

 

Stukadoors

Uw stukadoorsbedrijf Amsterdam zorgt er eerst voor dat alle wanden recht en glad zijn. Ze zullen pleisterwerk gebruiken om alle gaten en scheuren op te vullen. De belangrijkste elementen die de kwaliteit van de pleister bepalen, zijn: voorbereiding van de ondergrond, kwaliteit van de grondstof en de stukadoor. Gebruikelijk werkmechanisme omvat:

– Voorbereiding van de ondergrond. Voordat het pleisterwerk kan beginnen, is het belangrijk om oud behang, tegels, – haken en spijkers, oud en onstabiel pleisterwerk enz. Schoon te maken.
– Naden worden getaped en op de voegen wordt een basislaag aangebracht
– Primer wordt aangebracht voor een perfecte hechting
– Pleisterwerk van de muur

 

Houten schilderij: extern en interieur

De meeste huizen in deze prachtige stad hebben mooie houten ramen en deuren. Deze houten ramen en deuren hebben speciale zorg en onderhoud nodig. De vereiste om het hout in een externe en interne omgeving te schilderen, is ook heel anders. Het is omdat het externe hout wordt blootgesteld aan hitte, regen, sneeuw en vochtigheid. Zorg er voor het schilderen voor dat het hout droog, rijp en stevig is. Het gebruikelijke werkmechanisme van schilderen omvat:

– Verwijderen van oude verf
– Priming
– Egalisatie van hout met vulstoffen
– Priming
– Schuren
– Toepassing van acrylfolie
– Schilderen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *