Uncategorized

Stukadoors

Een stukadoor, ook wel een stuc-, plak- of pleisterwerker genoemd, is een persoon die zich in het vak van het aanbrengen van stucwerk op muren of plafonds heeft  gespecialiseerd. Meestal dient het stucwerk als bescherming, maar soms ook voor decoratie.

Stukadoor benodigdheden

Een stukadoor heeft veel gereedschap nodig, aangezien ze het stuc niet met de blote hand aan kunnen brengen. Een stukadoor maakt vaak gebruik van dingen zoals:

  • Vloerplakspaan of spakmes. Dit mes bestaat uit een rechthoekige platstaal stukje waaraan een beugel is vast gelast wat bestaat uit het handvat.dit wordt gebruikt om het stuk aan te strijken en de oppervlakten glad te krijgen
  • Een rubberen schuurbord, hiermee worden mure vooral glad gestreken.
  • Stukadoorstroffel, een hulpgereedschap dat wordt gebruikt om een aangemaakte specie op het raapbord te krijgen.

 

Aannemer

Een aannemer is een beroep die vooral bouwactiviteiten van anderen op zich neemt, om deze te plannen en tot uiting te brengen. Meestal krijgt een aannemer een contract aangeboden van een klant, en hierin staan dan de plannen die de klant verwacht gebouwd te krijgen door de aannemer. Vaak wordt dit ontworpen door een aparte architect, wat dan resulteert in een bestek waarin de beschrijving van het werk is opgenomen.                                                                              Vaak nemen mensen een aannemer met zich als zij grote verbouwingen als plan hebben, of wanneer men bouwplannen in het algemeen heeft, aangezien de aannemer vaak meer ervaring heeft met dit soort grote verbouwingen of bouwplannen dan de gemiddelde persoon.

 

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, een klein stadje in Noord-Brabant met ongeveer 67.000 inwoners. Het is een oud gebouwde stad, met veel oude gebouwen, wat ervoor zorgt dat veel mensen hun huis willen verbouwen, maar de meesten hebben geen tot weinig verstand over het verbouwen van hun huis. Daarom huren de meesten van hen een Aannemer Bergen op Zoom in om te helpen met het realiseren van de bouwplannen die zij hebben opgesteld met een architect.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *